Siirry pääsisältöön

Arkisto


Ennen mikrotietokoneita on kerännyt Nokian dokumentteja ja muuta materiaalia eri lähteistä. Nämä kaikki ovat nyt ladattavissa alla olevasta linkistä. Arkisto laajenee Nokian lisäksi muidenkin merkkien dokumenteilla sekä blogissa julkaisemattomalla materiaalilla.

Dokumentit
- Nokia - esitteet
- Nokia Mikko 1 - dokumentit
- Nokia Mikko 2 & 3 - dokumentit
- Nokia MikroMikko - dokumentit
- Nokia muut - dokumentit
- Strömberg Data - esitteet
- Digelius DIS - dokumentit

Softat
- Nokia Mikko 3 - disketti-imaget
- Nokia MikroMikko 1 - BIOS-listaukset

Projektit
- Nokia Mikko 1 - emulaattori - kuvia - ROM-dumpit - jne.

Pääset tästä linkistä arkistoon.


***

Dokumenttien linkkejä jakaessa huomaa, ettei Google Driven linkit ole ikuisia, enkä takaa etteikö hakemistojärjestys tai tiedostonimet muuttuisi. Ongelman ratkaisu on, että jaat tämän blogisivun osoitteen linkin mukana. Tämän sivun osoite ei muutu ja tämän kautta aina pääsee tiedostoihin käsiksi, tästä hetkestä aina (lähes) ikuisuuteen.


***

Jos sinulla on vanhoihin tietokoneisiin liittyvää dokumentaatiota paperisessa tai digitaalisessa muodossa, ota yhteyttä niin lisätään ne tänne.

***

Muita vanhaa tietokonedokumentaatiota tallentavia sivustoja löydät linkkejä-sivulta.

***

Kiitokset: Fujitsu Finland Oy, Kasettilamerit Ry, MikkoMuseo, Niko Nieminen, Tommi Lempinen, Tapani Joelsson, Lasse Pääkkönen, Matti Holopainen, Pertti Ruosaari, Teemu Leppänen, Timo Kahelin, Ville Muikkula, Mikko Kettukangas ja varmasti vielä joku jonka unohdin mainita.

Kommentit